FTESË PËR PJESËMARRJE NË TRYEZËN E RRUMBULLAKËT

ORGANIZUAR NGA “MIQ TË KORCËS” DHE ORGANIZATA TË SHOQËRISË CIVILE TË RAJONIT KORÇË “PER TRANSPARENCEN NE MENAXHIMIN E EKOSISTEMEVE PYJORE” KORÇË, MË DATË 2 MAJ 2018, E MËRKURË, ORA 10:00, NË HOTEL REGENCY, SALLA E KONFERENCAVE.        Prezantime Prezantimi i “MIQ TE KORCES” dhe INICIATIVAVE te kesaj organizate per Rajonin e Korces, SITUATA DHE PROBLEMET …

FTESË PËR PJESËMARRJE NË TRYEZËN E RRUMBULLAKËT Read More »