FTESË PËR PJESËMARRJE NË TRYEZËN E RRUMBULLAKËT

ORGANIZUAR NGA “MIQ TË KORCËS” DHE ORGANIZATA TË SHOQËRISË CIVILE TË RAJONIT KORÇË

“PER TRANSPARENCEN NE MENAXHIMIN E EKOSISTEMEVE PYJORE”

KORÇË, MË DATË 2 MAJ 2018, E MËRKURË, ORA 10:00, NË HOTEL REGENCY, SALLA E KONFERENCAVE.

       Prezantime

  • Prezantimi i “MIQ TE KORCES” dhe INICIATIVAVE te kesaj organizate per Rajonin e Korces,
  • SITUATA DHE PROBLEMET E EKOSISTEMEVE PYJORE ne zonen e Prespe Ohrit dhe ne rajon dhe Transparenca  e Llogaridhenia e Institucioneve qeverisese,
  • Perdorimi I druve per ngrohje dhe gatim dhe sfida per BURIME ALTERNATIVE per NGROHJE ne rajon per shpetimin e pyjeve,
  • PROBLEMATIKA e krijuar nga perdorimi i drute te zjerrit dhe FUSHATA e shoqerise civile per reduktimin e prerjeve ne pyje,
  • Diskutime
  • Konkluzione

 

Ftohen të marrin pjesë perfaqesues te organizatave te shoqerise civile te mjedisit, turizmit, agrobiznesit e zhvillimit te qendrueshem, pedagogë të universitetit, ekspertë, studentë, etj.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *